Logosuunnittelu

Logosuunnittelu

Kaunis logo kertoo yrityksesi tarinan ensisilmäyksellä.

Oletko joskus pysähtynyt pohtimaan, kuinka merkittävä rooli logollasi on yrityksesi identiteetissä? Se on usein ensimmäinen asia, johon asiakkaasi kiinnittävät huomiota, ja siksi sen ulkonäöllä on suuri vaikutus ensivaikutelmaan.

Kaunis ja huolella suunniteltu logo ei ainoastaan houkuttele katseita, vaan se myös kantaa yrityksesi brändiä tehokkaasti. Sen tulisi skaalautua saumattomasti eri käyttötarkoituksiin ja herättää myönteisiä mielleyhtymiä jokaisessa kohtaamispisteessä.

Logon suunnitteluun panostaminen ei ole päätös, joka kannattaa tehdä kiireessä. On tärkeää löytää ammattilainen, joka ymmärtää yrityksesi brändin ja arvot pintaa syvemmältä. Parhaimmillaan logo kohottaa brändisi uudelle tasolle ja auttaa selkeyttämään yrityksesi ydinsanomaa myös sinulle itsellesi.

Autan yritystäsi menestymään kauniilla ja viimeistellyllä logolla, josta saat käyttöösi kaikki toivomasi versiot. Logoaineiston toimitan kattavasti eri tiedostomuodoissa, joista sopiva löytyy niin digi- kuin printtikäyttöön. 

Aloitetaanko yhteistyö?

Uusien logojen suunnittelu alkaen 290€ + alv 24%. Pyydä tarjous laajemmista kokonaisuuksista (esim. logo + kotisivut)!