Kotisivut

Kotisivut

Ota ensiaskel kohti asiakkaitasi.

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, kuinka merkityksekkäät yrityksesi kotisivut ovat? Ne ovat usein ensimmäinen asia, josta potentiaalinen asiakkaasi etsii tietoa tuotteistasi tai palveluistasi, joten ei ole yhdentekevää, miltä sivusi näyttävät.

Kauniit kotisivut ovat paitsi miellyttävät selailla, täyttävät myös nykypäivän tekniset standardit. Ne skaalautuvat oikein eri näytöille ja niille palataan mielellään takaisin. 

Kotisivuihin investointi ei tapahdu useinkaan hetken mielijohteesta, vaan on tärkeää käyttää hetki aikaa löytääkseen sivuille tekijä, joka aidosti ymmärtää yrityksesi brändiä ja arvomaailmaa. Parhaimmillaan kotisivusi nostavat brändisi uudelle tasolle sekä kirkastavat oman toimintasi ydintä myös sinulle. 

Kun minimalistisuus on riittävästi.

Toteuttamani kotisivut ovat tyyliltään harmonisen minimalistisia. Joskus vähemmän on todella enemmän, ja pienilläkin yksityiskohdilla on suuri vaikutus. Uskon vahvasti siihen, että kun brändisi sanoma on selkeä, korostavat hillityt ratkaisut ja tarkkaan mietityt värivalinnat sitä entistäkin enemmän. Laadukkaalla kuvamateriaalilla vahvistetaan mielikuvaa luotettavasta ja ammattimaisesta toiminnasta. 

Tarvitsetko kotisivujen lisäksi myös logon ja muun markkinointimateriaalin?
Palveluihini kuuluvat lisäksi kaikki graafisen suunnittelun työt. Älä epäröi kysyä tarjousta!

Tehdään yhteistyötä, jonka lopputulos ei vain näytä, vaan myös tuntuu omalta.

Tehdään yhteistyötä, jonka lopputulos ei vain näytä, vaan myös tuntuu omalta.

Aloitetaanko suunnittelu?

Toteuttamani kotisivut ovat alkaen 890€ + alv 24%. Hintaan vaikuttavat mm. sivuston laajuus sekä mahdollinen sisällöntuotannon työ.

Kysy rohkeasti tarjous sinun sivuistasi!